Surdeigsbrød grovt
540,0
Varenummer: 015092 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850150923
Varenummer: 015092
EPD-nummer:
GTIN: 07040850150923
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
vann, HVETEmel, sammalt RUG, HVETEGLUTEN, RUGkli, salt, HVETEmaltmel, tørket HVETEsurdeig, RUGmaltmel, tørket RUGsurdeig, RUGmel, HVETEkli, maltekstrakt (BYGG), gjær, inaktiv tørrgjær, emulgator(E472e), melbehandlingsmiddel(E300), maltmel av HVETE, enzymer(Alfa amylase),
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 916 kJ/ 219 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 38,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 5,00 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 015092 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850150923 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.02.2016 |
Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |