SYV FJELL BRØD LETTSTEKT
375 gram
Varenummer: 095006 | EPD-nummer: 4224184 | GTIN: 07040850950066
Varenummer: 095006
EPD-nummer: 4224184
GTIN: 07040850950066
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel (45,8%), vann, RUGmel (13,5%), sammalt RUG (8,6%), gjær, salt, maismel, linfrø, gule linfrø, HVETEGLUTEN, camelinafrø, sukker, chiafrø, basilikum, røstet maltmel av HVETE, potetflak, maltekstrakt av BYGG, emulgator(E472e, E471, soyalecitin), rapsolje, vegetabilsk olje av raps, fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341iii), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sennep, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 099 kJ/ 263 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 47,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Kostfiber | 4,60 g |
Protein | 8,40 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 095006 |
EPD-nummer | 4224184 |
GTIN | 07040850950066 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 12.02.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |