
Vannkringler kart à 11 pk
200 gram
Varenummer: 116011 | EPD-nummer: | GTIN: 07040851160112
Varenummer: 116011
EPD-nummer:
GTIN: 07040851160112

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sukker, vegetabilsk fett og olje av raps, fullherdet raps, salt, gjær, farge(E160a), surhetsregulerende middel(E330), aroma, emulgator(E471)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 043 kJ/ 249 kcal |
Fett | 3,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 44,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Kostfiber | 2,40 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 116011 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040851160112 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2018 |
Oppdatert dato | 15.02.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |