Barilla Arrabbiata
400 gram
En litt spicy tomatsaus
Varenummer: 1000012349 | EPD-nummer: 4932463 | GTIN: 08076809513388
Varenummer: 1000012349
EPD-nummer: 4932463
GTIN: 08076809513388

PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Knuste tomater (82%), tomatkonsentrat 7,9%, vegetabilske oljer (oliven, solsikke), rød paprika, rød pepper, hvitløk, salt, persille, sukker, chilipepper 0,1%
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 250 kJ/ 60 kcal |
Fett | 3,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 5,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Kostfiber | 2,20 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 1000012349 |
EPD-nummer | 4932463 |
GTIN | 08076809513388 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.02.2018 |
Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 630 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 210 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |