Barilla Spaghetti 1 KG
1000 GRM
Spaghetti med 100 % ekte durumhvete og pasta av ypperste kvalitet.
Varenummer: 1000547005 | EPD-nummer: 6454649 | GTIN: 08076800105056
Varenummer: 1000547005
EPD-nummer: 6454649
GTIN: 08076800105056
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
42 produkter i databasen
Ingredienser
Durumhvete, vann. Kan inneholde spor av soyabønner og sennep.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 521 kJ/ 359 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 71,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Kostfiber | 3,00 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
| Varenummer | 1000547005 |
| EPD-nummer | 6454649 |
| GTIN | 08076800105056 |
| GTIN2 | 08076809097369 |
| GTIN3 | 08076809098953 |
| Opprettet dato | 31.05.2017 |
| Oppdatert dato | 31.03.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 960 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 320 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















