BASILICO 2 KG
2000 GRM
Tomatsaus til pasta og pizza med en god smak av basilikum.
Varenummer: 1000001369 | EPD-nummer: 1164797 | GTIN: 08076809520683
Varenummer: 1000001369
EPD-nummer: 1164797
GTIN: 08076809520683

PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
HAKKEDE TOMATER 75,4%, konsentrat av tomater 12%, gulrot, LØK 2%, solsikkeolje, basilikum 1,7%, sukker, SALT, NATURLIGE AROMer
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 262 kJ/ 63 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 7,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,50 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 1000001369 |
EPD-nummer | 1164797 |
GTIN | 08076809520683 |
GTIN2 | 08076809001007 |
GTIN3 | 47300400120256 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 06.07.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |