BASILICO 2 KG
2000 GRM
Tomatsaus til pasta og pizza med en god smak av basilikum.
Varenummer: 1000001369 | EPD-nummer: 1164797 | GTIN: 08076809520683
Varenummer: 1000001369
EPD-nummer: 1164797
GTIN: 08076809520683
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
42 produkter i databasen
Ingredienser
HAKKEDE TOMATER 75,4%, konsentrat av tomater 12%, gulrot, LØK 2%, solsikkeolje, basilikum 1,7%, sukker, SALT, NATURLIGE AROMer
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 262 kJ/ 63 kcal |
| Fett | 2,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 7,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,50 g |
| Kostfiber | 1,80 g |
| Protein | 1,50 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 1000001369 |
| EPD-nummer | 1164797 |
| GTIN | 08076809520683 |
| GTIN2 | 08076809001007 |
| GTIN3 | 47300400120256 |
| Opprettet dato | 22.12.2014 |
| Oppdatert dato | 06.07.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 450 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















