BASILICO 2 KG
2000 GRM
Tomatsaus til pasta og pizza med en god smak av basilikum.
Varenummer: 1000001369 | EPD-nummer: 1164797 | GTIN: 08076809520683
Varenummer: 1000001369
EPD-nummer: 1164797
GTIN: 08076809520683
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
HAKKEDE TOMATER 75,4%, konsentrat av tomater 12%, gulrot, LØK 2%, solsikkeolje, basilikum 1,7%, sukker, SALT, NATURLIGE AROMer
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 262 kJ/ 63 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 7,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,50 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 1000001369 |
EPD-nummer | 1164797 |
GTIN | 08076809520683 |
GTIN2 | 08076809001007 |
GTIN3 | 47300400120256 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 06.07.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |