BOLOGNESE
400 GRM
Tomatsaus som inneholder kjøtt.
Varenummer: 1000012364 | EPD-nummer: 4079695 | GTIN: 08076809513661
Varenummer: 1000012364
EPD-nummer: 4079695
GTIN: 08076809513661
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Hakkede tomater 22,6%, vann, tomatkonsentrat 15,5%, løk, oksekjøtt 8%, svinekjøtt 8%, gulrot 6,5%, selleri, solsikkeolje, sukker, salt, maisstivelse, timian 0,3%, laubærblad, svart pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 358 kJ/ 86 kcal |
Fett | 4,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 6,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 4,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 1000012364 |
EPD-nummer | 4079695 |
GTIN | 08076809513661 |
GTIN2 | 08076809035460 |
GTIN3 | 47300400130101 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 630 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 210 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |