Farfalle 500g
500 GRM
Pastashape som passer perfekt i salater og sammen med lette sauser.
Varenummer: 1000016189 | EPD-nummer: 5351564 | GTIN: 08076808060654
Varenummer: 1000016189
EPD-nummer: 5351564
GTIN: 08076808060654
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
DURUMHVETE, vann
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Sennep og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 521 kJ/ 359 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 71,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 12,50 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
Varenummer | 1000016189 |
EPD-nummer | 5351564 |
GTIN | 08076808060654 |
GTIN2 | 08076809072557 |
GTIN3 | 47300400132112 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 10.09.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Pasta/nudler |
Brick kode | Pasta/nudler – ikke konsumklar (tørrvare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 960 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 320 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kokes al dente |