Glutenfri & Laktosefri Naturell
Ny og bedre utgave av Wasa Glutenfritt knekkebrød
Varenummer: 1000014774 | EPD-nummer: 4831392 | GTIN: 07300400481861
Varenummer: 1000014774
EPD-nummer: 4831392
GTIN: 07300400481861
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Potetstivelse, amarantmel, solsikkeolje, rismel, sukkerrørfiber, sukker, rissurdeigpulver (rismel, vann), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), gjær, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), risprotein, salt, fennikel, anis, karve. Kan inneholde spor av sesamfrø og laktosefri melk.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 663 kJ/ 395 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 73,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,10 g |
Kostfiber | 7,70 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 1000014774 |
EPD-nummer | 4831392 |
GTIN | 07300400481861 |
GTIN2 | 7300400706827 |
GTIN3 | 47300400131306 |
Opprettet dato | 12.09.2017 |
Oppdatert dato | 15.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |