HVITLØKSSAUS
400 GRM
Pastasaus med god smak av tomat, hvitløk og urter.
Varenummer: 1000013150 | EPD-nummer: 4337531 | GTIN: 08076809569408
Varenummer: 1000013150
EPD-nummer: 4337531
GTIN: 08076809569408
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
42 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, tomatkonsentrat 26%, knuste tomater 13%, rehydrert løk, rehydrert hvitløk 3,7%, rødvin 3%, sukker, salt, extra virgin olivenolje, persille 0,45%, vinedikk, oregano 0,07%
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 193 kJ/ 46 kcal |
| Fett | 0,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 6,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,50 g |
| Kostfiber | 2,20 g |
| Protein | 1,70 g |
| Salt | 0,72 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 1000013150 |
| EPD-nummer | 4337531 |
| GTIN | 08076809569408 |
| GTIN2 | 08076809042567 |
| GTIN3 | 47300400130842 |
| Opprettet dato | 04.09.2015 |
| Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 630 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 210 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















