HVITLØKSSAUS
400 GRM
Pastasaus med god smak av tomat, hvitløk og urter.
Varenummer: 1000013150 | EPD-nummer: 4337531 | GTIN: 08076809569408
Varenummer: 1000013150
EPD-nummer: 4337531
GTIN: 08076809569408

PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, tomatkonsentrat 26%, knuste tomater 13%, rehydrert løk, rehydrert hvitløk 3,7%, rødvin 3%, sukker, salt, extra virgin olivenolje, persille 0,45%, vinedikk, oregano 0,07%
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 193 kJ/ 46 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 6,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,50 g |
Kostfiber | 2,20 g |
Protein | 1,70 g |
Salt | 0,72 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 1000013150 |
EPD-nummer | 4337531 |
GTIN | 08076809569408 |
GTIN2 | 08076809042567 |
GTIN3 | 47300400130842 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 630 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 210 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |