Kavring 350g
350 gram
Kavring har lang tradisjon i norsk kosthold og har i flere tiår blitt brukt som mellommåltid eller dessert med melk og syltetøy på. Kan også brukes i kakebunner.
Varenummer: 1000021071 | EPD-nummer: 59/82350 | GTIN: 07300400482837
Varenummer: 1000021071
EPD-nummer: 59/82350
GTIN: 07300400482837
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel (84%), sukker, vegetabilsk olje (rapsolje), gjær, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 714 kJ/ 407 kcal |
Fett | 9,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 68,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 11,00 g |
Kostfiber | 5,00 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 0,75 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 1000021071 |
EPD-nummer | 59/82350 |
GTIN | 07300400482837 |
GTIN2 | 07300400708937 |
GTIN3 | 47300400132891 |
Opprettet dato | 04.04.2022 |
Oppdatert dato | 07.06.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Kjeks |
Brick kode | Tørket brød (tørrvare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type tørket brød | Uklassifisert |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |