Lasagne Glutenfri
250 gram
Glutenfrie lasagnplater laget av gult og hvitt maismel.
Varenummer: 1000016908 | EPD-nummer: 5347547 | GTIN: 08076809576352
Varenummer: 1000016908
EPD-nummer: 5347547
GTIN: 08076809576352
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
42 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitt maismel (60%), gult maismel (29,5%), brunt rismel (10%), vann, emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 518 kJ/ 358 kcal |
| Fett | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 79,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 1,10 g |
| Protein | 6,50 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Pasta og nudler |
| Varenummer | 1000016908 |
| EPD-nummer | 5347547 |
| GTIN | 08076809576352 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.08.2019 |
| Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















