LASAGNEPLATER
5000 GRM
Barilla Lasagne - rektangulære pastaplater med en porøs konsistens, som gir perfekt resultat. Pastaplatene inneholder ikke egg.
Varenummer: 1000053196 | EPD-nummer: 241034 | GTIN: 08076809049924
Varenummer: 1000053196
EPD-nummer: 241034
GTIN: 08076809049924
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
DURUMHVETE, vann
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 511 kJ/ 356 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 72,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
Varenummer | 1000053196 |
EPD-nummer | 241034 |
GTIN | 08076809049924 |
GTIN2 | 08076801033198 |
GTIN3 | 08076801033198 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 28.05.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 960 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 320 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |