SANDWICH BRUNOST
36 GRM
Ferdig smurt knekkebrød fylt med en smøremyk kremost med brunost.
Varenummer: 1000003796 | EPD-nummer: 1748276 | GTIN: 07300400126168
Varenummer: 1000003796
EPD-nummer: 1748276
GTIN: 07300400126168
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 51%, rugmel 19%, gjær, salt), fyll 35% (smelteostepulver (brunost 14% (melk), ost (melk), smeltesalter: natriumfosfat), rapsolje, sheasmør, naturlig aroma (melk), sukker). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya og lupin.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep, Sesamfrø, Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 953 kJ/ 468 kcal |
| Fett | 24,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,00 g |
| Karbohydrat | 47,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 7,00 g |
| Kostfiber | 12,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1000003796 |
| EPD-nummer | 1748276 |
| GTIN | 07300400126168 |
| GTIN2 | 07300400126175 |
| GTIN3 | 47300400126173 |
| Opprettet dato | 22.12.2014 |
| Oppdatert dato | 22.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















