Sandwich Cheese&Paprika 37g
37gram
Ferdig smurt rugknekkebrød med smøreost med smak av paprika
Varenummer: 1000009270 | EPD-nummer: 4928347 | GTIN: 07300400128315
Varenummer: 1000009270
EPD-nummer: 4928347
GTIN: 07300400128315
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 50%, rugmel 18,5%, gjær, salt), (ostepulver 11% (melk), rapsolje, maltodekstrin, sheasmør, kjernemelkspulver, naturlig paprika aroma 1,5% (melk), naturlig aroma (melk)). Kan inneholde spor av lupin, sennep, sesamfrø og soya
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Sesamfrø og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 884 kJ/ 451 kcal |
| Fett | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 49,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,00 g |
| Kostfiber | 13,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Mellommåltider |
| Varenummer | 1000009270 |
| EPD-nummer | 4928347 |
| GTIN | 07300400128315 |
| GTIN2 | 07300400703567 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 13.02.2018 |
| Oppdatert dato | 03.04.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















