SANDWICH FRANSKE URTER
30 GRM
Tynt knekkebrød med sesamfrø bakt på fullkornsrug, fylt med smøreost med smak av franske urter.
Varenummer: 1000008498 | EPD-nummer: 2153526 | GTIN: 07300400127394
Varenummer: 1000008498
EPD-nummer: 2153526
GTIN: 07300400127394
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 58%, sesamfrø 6,7%, salt, gjær), ostefyll 40% (rapsolje, ostepulver 9,5% (melk), maltodekstrin, sheasmør, naturlig aroma (melk), kjernemelkspulver, tørkede blandinger av krydderurter 0,04%). Kan inneholde spor av soya og lupin.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 935 kJ/ 464 kcal |
| Fett | 24,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 45,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Kostfiber | 14,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Mellommåltider |
| Varenummer | 1000008498 |
| EPD-nummer | 2153526 |
| GTIN | 07300400127394 |
| GTIN2 | 7300400702805 |
| GTIN3 | 47300400127408 |
| Opprettet dato | 04.11.2016 |
| Oppdatert dato | 15.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















