SANDWICH FRANSKE URTER
30 GRM
Tynt knekkebrød med sesamfrø bakt på fullkornsrug, fylt med smøreost med smak av franske urter.
Varenummer: 1000008498 | EPD-nummer: 2153526 | GTIN: 07300400127394
Varenummer: 1000008498
EPD-nummer: 2153526
GTIN: 07300400127394
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 58%, sesamfrø 6,7%, salt, gjær), ostefyll 40% (rapsolje, ostepulver 9,5% (melk), maltodekstrin, sheasmør, naturlig aroma (melk), kjernemelkspulver, tørkede blandinger av krydderurter 0,04%). Kan inneholde spor av soya og lupin.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 935 kJ/ 464 kcal |
Fett | 24,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,00 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 14,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Mellommåltider |
Varenummer | 1000008498 |
EPD-nummer | 2153526 |
GTIN | 07300400127394 |
GTIN2 | 7300400702805 |
GTIN3 | 47300400127408 |
Opprettet dato | 04.11.2016 |
Oppdatert dato | 15.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |