Sandwich Sourcream&Onion
33 gram
Ny vegansk Sandwich (to knekkebrød med smøreost mellom) av rug og havre som gir høyt fiberinnhold. Mellommåltid av fullkorn.
Varenummer: 1000017420 | EPD-nummer: 5344312 | GTIN: 07300400482295
Varenummer: 1000017420
EPD-nummer: 5344312
GTIN: 07300400482295
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Rugknekkebrød (fullkornsrugmel 67%, gjær, salt), fyll 39% (fullkorn havregrynsmel 18%, rapsolje, sheasmør, aromaer av rømme og løk 3,9%). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, melk og lupin.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk, Sesamfrø og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 847 kJ/ 442 kcal |
| Fett | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,50 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Kostfiber | 14,00 g |
| Protein | 8,50 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
| Varenummer | 1000017420 |
| EPD-nummer | 5344312 |
| GTIN | 07300400482295 |
| GTIN2 | 7300400707756 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.08.2019 |
| Oppdatert dato | 22.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















