SANDWICH TOMAT&BASILIKUM
40 GRM
To knekkebrød av hvete med en kremet smøreost som smaker av tomat og basilkum.
Varenummer: 1000008496 | EPD-nummer: 4683298 | GTIN: 07300400127363
Varenummer: 1000008496
EPD-nummer: 4683298
GTIN: 07300400127363
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Hveteknekkebrød (hvetemel 57%, gjær, solsikkeolje, sukker, salt), fyll 38% (rapsolje, ostepulver 9,3% (melk), sheasmør, kjernemelkspulver, maltodekstrin, naturlig aroma (melk), tørket tomat 0,7%, tørket basilikum 0,02%). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya og lupin.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø, Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 005 kJ/ 479 kcal |
| Fett | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 53,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,00 g |
| Kostfiber | 5,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Mellommåltider |
| Varenummer | 1000008496 |
| EPD-nummer | 4683298 |
| GTIN | 07300400127363 |
| GTIN2 | 07300400702782 |
| GTIN3 | 47300400127378 |
| Opprettet dato | 31.10.2016 |
| Oppdatert dato | 15.11.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















