SANDWICH TOMAT&BASILIKUM
40 GRM
To knekkebrød av hvete med en kremet smøreost som smaker av tomat og basilkum.
Varenummer: 1000008496 | EPD-nummer: 4683298 | GTIN: 07300400127363
Varenummer: 1000008496
EPD-nummer: 4683298
GTIN: 07300400127363
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Hveteknekkebrød (hvetemel 57%, gjær, solsikkeolje, sukker, salt), fyll 38% (rapsolje, ostepulver 9,3% (melk), sheasmør, kjernemelkspulver, maltodekstrin, naturlig aroma (melk), tørket tomat 0,7%, tørket basilikum 0,02%). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya og lupin.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø, Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 005 kJ/ 479 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,00 g |
Karbohydrat | 53,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Kostfiber | 5,00 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Mellommåltider |
Varenummer | 1000008496 |
EPD-nummer | 4683298 |
GTIN | 07300400127363 |
GTIN2 | 07300400702782 |
GTIN3 | 47300400127378 |
Opprettet dato | 31.10.2016 |
Oppdatert dato | 15.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |