
SPAGHETTI FULLKORN 1 KG
1000 GRM
Laget av 100 % fullkorn durumhvete.
Varenummer: 1000002192 | EPD-nummer: 2896223 | GTIN: 08076809531382
Varenummer: 1000002192
EPD-nummer: 2896223
GTIN: 08076809531382

PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: BARILLA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkorns durumhvete, vann
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya og Sennep


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 466 kJ/ 347 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 64,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 8,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
Varenummer | 1000002192 |
EPD-nummer | 2896223 |
GTIN | 08076809531382 |
GTIN2 | 08076809003735 |
GTIN3 | 47300400122588 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 21.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |