STRØBRØD

400 GRM

Passer utmerket til panering og desserter og er kun laget av naturlige råstoffer.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1000079195
EPD-nummer: 1700780
GTIN: 07300400312400

PRODUSENT: Barilla Norge AS

VAREMERKE: WASA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 625 82 700
info-no@barilla.com

43 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, fullkornsrugmel, rapsolje, gjær, sukker, valmuefrø, salt, rugmel, maltet bygg

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 614 kJ/ 383 kcal
Fett 7,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 64,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Kostfiber 10,00 g
Protein 11,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Matmel
Varenummer 1000079195
EPD-nummer 1700780
GTIN 07300400312400
GTIN2 37300400312401
GTIN3 47300400791951
Opprettet dato 22.12.2014
Oppdatert dato 27.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt