SURDEG FLERKORN
275 GRM
Knekkebrød bakt på surdeg og 4 kornslag.
Varenummer: 1000010727 | EPD-nummer: 2697563 | GTIN: 07300400128926
Varenummer: 1000010727
EPD-nummer: 2697563
GTIN: 07300400128926
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
43 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkornrugmel (70g*), surdeig av fullkornrug (fullkornrugmel, vann) (14g*), havregryn (10g*), fullkornhvetemel (6g*), fullkornhavremel (6g*), fullkornbyggmel (6g*), gjær, salt, byggmaltekstrakt, emulgator (solsikke lecitin). *i g for 100g produkt produkt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 400 kJ/ 340 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 59,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 18,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,15 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 1000010727 |
EPD-nummer | 2697563 |
GTIN | 07300400128926 |
GTIN2 | 07300400704212 |
GTIN3 | 47300400128931 |
Opprettet dato | 22.12.2014 |
Oppdatert dato | 29.06.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |