SURDEG
305 GRM
Knekkebrød bakt på surdeg.
Varenummer: 1000011764 | EPD-nummer: 4004610 | GTIN: 07300400129626
Varenummer: 1000011764
EPD-nummer: 4004610
GTIN: 07300400129626
PRODUSENT: Barilla Norge AS
VAREMERKE: WASA
44 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkornsrugmel (94g*), surdeig av fullkornsrug (fullkornsrugmel, vann) (19g*), gjær, byggmaltekstrakt (2,8g*), emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer), salt. *i g for 100g produkt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Rug, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Rug, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 400 kJ/ 340 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 60,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Kostfiber | 19,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
| Varenummer | 1000011764 |
| EPD-nummer | 4004610 |
| GTIN | 07300400129626 |
| GTIN2 | 07300400704809 |
| GTIN3 | 47300400129754 |
| Opprettet dato | 22.12.2014 |
| Oppdatert dato | 06.07.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















