Tynn Havre

265 gram

Tynn Havre er vårt ekstra tynne knekkebrød, Rikt på fiber, 53% fullkorn, proteinkilde og betaglukaner.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1000018237
EPD-nummer: 5561873
GTIN: 07300400482585

PRODUSENT: Barilla Norge AS

VAREMERKE: WASA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 625 82 700
info-no@barilla.com

43 produkter i databasen

Ingredienser

Fullkornshavremel (34%), hvetemel, rugmel, havreflak (18%), rapsolje, gjær, havssalt (0,6%), salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), naturlig aroma, surdeigspulver (fullkornsrug, vann)

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 708 kJ/ 406 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,20 g
Karbohydrat 63,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 11,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Tørket brød, kavringer eller krutonger
Varenummer 1000018237
EPD-nummer 5561873
GTIN 07300400482585
GTIN2 07300400708272
GTIN3
Opprettet dato 27.08.2020
Oppdatert dato 07.06.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Kjeks
Brick kode Tørket brød (tørrvare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Type tørket brød Knekkebrød

Oppbevaring

Temperatur, min -5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Klar til å spise med pålegg.
Spiseklar Klar til å spises med pålegg