823 lys sjokolade 33,6 % 2,5 kg

Fremstilt av en av Europas ledende sjokoladefabrikker av markedets fineste kvalitetsråvarer. Tilpasset "norsk smak". Jevn kvalitet og attraktiv varm farge med en fyldig melkesmak. Totalt fettinnhold ca. 40 %. Hovedsaklig fett fra kakaosmør, noe melkefett. Leveres som små pletter (linser) som gjør den enkel å behandle. Til finere sjokoladearbeide som konfekt (praliner), sjokolade, støping av figurer, overtrekk på kaker, modellering, garnering og annen sprøyting m.m.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 48302
EPD-nummer:
GTIN: 05410522513530

INFORMASJONSEIER: Pals AS

PRODUSENT: Barry Callebaut

VAREMERKE: Callebaut

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

38 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator E322 (soya), naturlig aroma vanilje.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 357 kJ/ 563 kcal
Fett 36,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 21,80 g
Karbohydrat 50,90 g
hvorav
- Sukkerarter 49,90 g
Protein 7,00 g
Salt 0,21 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt
Varenummer 48302
EPD-nummer
GTIN 05410522513530
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 28.06.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 12 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt