823 lys sjokolade 33,6 % 5 kg
Varenummer: 48305 | EPD-nummer: | GTIN: 05410522235562
Varenummer: 48305
EPD-nummer:
GTIN: 05410522235562
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Callebaut
38 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, kakaosmør 24 %, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator E4322 (soya), naturlig vaniljearoma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 357 kJ/ 563 kcal |
| Fett | 36,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 21,80 g |
| Karbohydrat | 50,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 49,90 g |
| Protein | 7,00 g |
| Salt | 0,21 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 48305 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 05410522235562 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.04.2021 |
| Oppdatert dato | 27.06.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















