Extra-Bitter Guayaquil mørk sjokolade 64 % 5 kg

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 13044
EPD-nummer:
GTIN: 03073419313822

INFORMASJONSEIER: Pals AS

PRODUSENT: Barry Callebaut

VAREMERKE: Cacao Barry

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

21 produkter i databasen

Ingredienser

Kakaomasse (50,5 %), sukker, kakaosmør (13,5 %), kakaomasse Ecuador (2,5 %), emulgator E322 (soya), naturlig vaniljearoma.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 394 kJ/ 572 kcal
Fett 42,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 25,30 g
Karbohydrat 36,20 g
hvorav
- Sukkerarter 33,00 g
Protein 6,30 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt
Varenummer 13044
EPD-nummer
GTIN 03073419313822
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.12.2015
Oppdatert dato 28.06.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 12 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt