Hvit sjokolademousse 800 g

Bruksområde Miks for hvit sjokolademousse. Egenskaper Gir en stabil og fyldig sjokolademousse med en fløyelsmyk sjokoladesmak. Fryse- og kjølestabil. Lett å skjære til f.eks. kakestykker. Kan også sprøytes direkte i glass for en enkel porsjonsdessert. Pulver og melk skal kun piskes i 5 minutter før du har en ferdig mousse. Smidig konsistens, lett å jobbe med. Enkel å produsere i store serier for lagring. Kombiner gjerne med andre smaker som f.eks. vaniljestang, limeskall, ingefær og pasjonsfrukt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 31203
EPD-nummer:
GTIN: 05410522239010

INFORMASJONSEIER: Pals AS

PRODUSENT: Barry Callebaut

VAREMERKE: Callebaut

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

38 produkter i databasen

Ingredienser

Hvit sjokolade 58,5 % (sukker, helmelkspulver, kakaosmør, skummetmelkpulver, emulgator soyalecithin, vanilje), skummetmelk pulver, sukker, fullherdet vegetabilsk fett (palmekjerne), melkeproteiner, emulgator (E471, E472a), stabilisator E340, farge E160a.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 194 kJ/ 525 kcal
Fett 28,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 21,40 g
Karbohydrat 53,80 g
hvorav
- Sukkerarter 53,50 g
Protein 12,70 g
Salt 0,33 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 31203
EPD-nummer
GTIN 05410522239010
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 05.09.2016
Oppdatert dato 27.06.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 12 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt