Ivoire hvit sjokoladeovertrekk 20 % spann 5 kg
Varenummer: 13037 | EPD-nummer: | GTIN: 03073419220021
Varenummer: 13037
EPD-nummer:
GTIN: 03073419220021
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Cacao Barry
21 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, herdet vegetabilsk fett (kokos, palmekjerne), skummetmelkpulver, emulgator E322 (soya).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 314 kJ/ 553 kcal |
Fett | 33,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 30,20 g |
Karbohydrat | 58,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 57,30 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 13037 |
EPD-nummer | |
GTIN | 03073419220021 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.12.2015 |
Oppdatert dato | 28.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |