Ivoire hvit sjokoladeovertrekk 20 % spann 5 kg
Varenummer: 13037 | EPD-nummer: | GTIN: 03073419220021
Varenummer: 13037
EPD-nummer:
GTIN: 03073419220021
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Cacao Barry
21 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, herdet vegetabilsk fett (kokos, palmekjerne), skummetmelkpulver, emulgator E322 (soya).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 314 kJ/ 553 kcal |
| Fett | 33,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 30,20 g |
| Karbohydrat | 58,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 57,30 g |
| Protein | 4,30 g |
| Salt | 0,08 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
| Varenummer | 13037 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 03073419220021 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.12.2015 |
| Oppdatert dato | 28.06.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 12 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















