Pralin Feuilletine 5 kg
Varenummer: 13135 | EPD-nummer: | GTIN: 13073419301086
Varenummer: 13135
EPD-nummer:
GTIN: 13073419301086
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Cacao Barry
21 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, smuler av kjeks med smør - 23 % (hvetemel, sukker, smørkonsentrat (melk), melkesukker, melkeprotein, salt, maltekstrakt (bygg), hevemiddel E500), kuvertyr melkesjokolade - 21,5 % (sukker, helmelkspulver, kakaosmør (19 %), kakaomasse (10 %), melkefett, naturlig vaniljearoma), hasselnøtter, mandler, vegetabilks fett (solsikke), emulgator E322 (soya).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel |
||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel |
Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Makadamianøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 240 kJ/ 535 kcal |
Fett | 30,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,50 g |
Karbohydrat | 56,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 48,80 g |
Protein | 6,50 g |
Salt | 0,31 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 13135 |
EPD-nummer | |
GTIN | 13073419301086 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.08.2021 |
Oppdatert dato | 19.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |