Sjokoladebiter lys bakefast 25 % 10 kg
Varenummer: 48210 | EPD-nummer: | GTIN: 05410522228090
Varenummer: 48210
EPD-nummer:
GTIN: 05410522228090
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Callebaut
38 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, helmelkspulver, kakaosmør (14,5 %), kakaomasse (10,5 %), mysepulver (melk), skummetmelkpulver, emulgator soyalecithin, naturlig vaniljearoma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 121 kJ/ 507 kcal |
Fett | 26,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 16,40 g |
Karbohydrat | 59,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 58,20 g |
Protein | 8,30 g |
Salt | 0,36 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 48210 |
EPD-nummer | |
GTIN | 05410522228090 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.12.2015 |
Oppdatert dato | 27.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |