Sjokoladekopper mørk 270 stk
Varenummer: 46405 | EPD-nummer: | GTIN: 08711177655925
Varenummer: 46405
EPD-nummer:
GTIN: 08711177655925

INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Barry Callebaut
VAREMERKE: Mona Lisa
12 produkter i databasen
Ingredienser
Kakaomasse 51 %, sukker, kakaosmør 5,5 %, emulgator E322 (soya).Minst 54,8 % kakao
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 220 kJ/ 531 kcal |
Fett | 33,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 20,10 g |
Karbohydrat | 45,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 42,80 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 46405 |
EPD-nummer | |
GTIN | 08711177655925 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.11.2023 |
Oppdatert dato | 19.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |