Nøkkelhullsmerking ASC

Laks varmrøkt krydder pepper, kuttet, 0,8-1,2

Varmrøkt krydderlaks, kuttet, 0,8-1,2 kgs sider. Norsk opprinnelse. Oppdrettet og tilberedt etter internasjonale regler og standarder. Produsert av Brødr. Remø AS, M343, med HACCP standarder under EU autorisering. En E-filet er saltet, krydret, tørket, varmrøkt, nedkjølt og skåret i 90° i 15 mm tykke skiver og vacumpakket på gullbrett. Produktet er ideelt til koldtanretninger og koldtbord, da den er ferdig skåret. Kan også brukes til varmretter med en liten oppvarming.

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 1878917
GTIN: 02381181400000

PRODUSENT: Brødrene Remø AS

VAREMERKE: Brødr. Remø

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

21 produkter i databasen

Ingredienser

Laks (oppdrett) (salmo salar), salt, sukker, krydder, sennepsfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 100 kJ/ 264 kcal
Fett 18,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,50 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 23,20 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 1878917
GTIN 02381181400000
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 23.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Klar til å spises