PINNEKJØTT LAM RØKT KAPPET VANNET
10KG
Varenummer: 535004 | EPD-nummer: 4185369 | GTIN: 97071341008839
Varenummer: 535004
EPD-nummer: 4185369
GTIN: 97071341008839
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
lammeside (til 100g ferdigvare er anvendt 103g råvare), vann, salt, konserveringsmiddel E 250.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 10,70 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,30 g |
| Salt | 3,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lam eller sau, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 535004 |
| EPD-nummer | 4185369 |
| GTIN | 97071341008839 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.12.2014 |
| Oppdatert dato | 04.06.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Legg et lag med bjørkepinner/rist i en kjele. Hell på vann i høyde med pinnene/rist. Legg pinnekjøttet over. Damp (dvs rett under kokepunktet) pinnekjøttet under lokk i ca 3-5 timer, eller så lenge det måtte ønskes til kjøttet løsner fra beina.} |

















