Pain au chocolat 70 x 75 g
Pain au Chocolat leveres som dypfrosne, forhevede deigemner klar til avbaking. Dette er en croissantdeig som er rullet med smør. Den kjevlede deigen er rullet / viklet rundt mørk sjokolade.
Varenummer: 85505 | EPD-nummer: | GTIN: 03419280008045
Varenummer: 85505
EPD-nummer:
GTIN: 03419280008045
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Bridor
VAREMERKE: Bridor
9 produkter i databasen
Ingredienser
hvetemel, smør 21 %, vann, sjokolade 9 % (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator soyalecithin, naturlig vaniljearoma), gjær, sukker, egg, salt, hvetegluten, enzymer (alfa-amylase, hemicellulase), melbehandlingsmiddel E300
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 566 kJ/ 375 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 40,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,00 g |
Protein | 7,30 g |
Salt | 0,91 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 85505 |
EPD-nummer | |
GTIN | 03419280008045 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.11.2015 |
Oppdatert dato | 03.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |