KALKUNBRYST RØKT I SKIVER
3000 GRM
Varenummer: 6064 | EPD-nummer: 4622510 | GTIN: 07057720060640
Varenummer: 6064
EPD-nummer: 4622510
GTIN: 07057720060640
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
kalkunfilet (87,7%), vann, fosfat SAUMAD (modifisert stivelse, stabilisator (E450,E451,E452), stivelse, salt, antioksidant (natriumerytorbat), aroma), konserveringsmiddel (natriumnitrit), GELCARIN (fortykningsmiddel (karragenan), natriumklorid, surhetsregulerende middel (kalimklorid) ).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 451 kJ/ 108 kcal |
| Fett | 1,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 22,20 g |
| Salt | 1,90 g |
| Natrium | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 6064 |
| EPD-nummer | 4622510 |
| GTIN | 07057720060640 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 97057721060642 |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 20.06.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 40 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















