Kyllingkaker 5kg frys
ca 5,0kg
Varenummer: 431101 | EPD-nummer: | GTIN: 97071341004572
Varenummer: 431101
EPD-nummer:
GTIN: 97071341004572
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
kyllingkjøtt (MUK) (69%) og storfekjøtt (9 %), skummetmelk, vann, stivelse (tapioka, potet), løk, salt, pepper. 19 % fett.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 001 kJ/ 239 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 6,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 10,30 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt av ulike slag, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 431101 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97071341004572 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.12.2014 |
Oppdatert dato | 08.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | stekes/grilles til gjennomvarme |