Pinnekjøtt av lam urøkt vannet/kokt
ca 5,0kg
Varenummer: 486601 | EPD-nummer: | GTIN: 97071341008815
Varenummer: 486601
EPD-nummer:
GTIN: 97071341008815

PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
lammeside (til 100g ferdigvare er anvendt 103g råvare), vann, salt, konserveringsmiddel E 250.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,30 g |
Salt | 3,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lam eller sau, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 486601 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97071341008815 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.12.2015 |
Oppdatert dato | 09.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Produktet tines på forhånd, helst på kjølerom. Varmes opp i stekeovn/konveksjonsovn med lokk på ved 180-200 °C til det er gjennomvarmt. Hvis ønskelig så fjernes lokk for en raskere oppvarming. Ønskes en svak stekeskorpe, så hell av kraft. Sett tilbake i ovn på 200 °C i 10 min uten lokk.} |