Pinnekjøtt av lam urøkt vannet/kokt
ca 5,0kg
Varenummer: 486601 | EPD-nummer: | GTIN: 97071341008815
Varenummer: 486601
EPD-nummer:
GTIN: 97071341008815
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
lammeside (til 100g ferdigvare er anvendt 103g råvare), vann, salt, konserveringsmiddel E 250.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 10,70 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,30 g |
| Salt | 3,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lam eller sau, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 486601 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97071341008815 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.12.2015 |
| Oppdatert dato | 09.06.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Produktet tines på forhånd, helst på kjølerom. Varmes opp i stekeovn/konveksjonsovn med lokk på ved 180-200 °C til det er gjennomvarmt. Hvis ønskelig så fjernes lokk for en raskere oppvarming. Ønskes en svak stekeskorpe, så hell av kraft. Sett tilbake i ovn på 200 °C i 10 min uten lokk.} |

















