PINNEKJØTT LAM RØKT KAPPET VANNET
10KG
Varenummer: 535004 | EPD-nummer: 4185369 | GTIN: 97071341008839
Varenummer: 535004
EPD-nummer: 4185369
GTIN: 97071341008839
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
lammeside (til 100g ferdigvare er anvendt 103g råvare), vann, salt, konserveringsmiddel E 250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,30 g |
Salt | 3,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lam eller sau, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 535004 |
EPD-nummer | 4185369 |
GTIN | 97071341008839 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.12.2014 |
Oppdatert dato | 04.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Legg et lag med bjørkepinner/rist i en kjele. Hell på vann i høyde med pinnene/rist. Legg pinnekjøttet over. Damp (dvs rett under kokepunktet) pinnekjøttet under lokk i ca 3-5 timer, eller så lenge det måtte ønskes til kjøttet løsner fra beina.} |