Pinnekjøtt lam urøkt kappet 10kg frys

ca 10kg

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 535103
EPD-nummer: 4185401
GTIN: 97071341006330

PRODUSENT: Brødr Ringstad AS

VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

244 produkter i databasen

Ingredienser

lammeside (til 100g ferdigvare er anvendt 124g råvare), salt, konserveringsmiddel E 250.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 874 kJ/ 448 kcal
Fett 37,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 17,40 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 29,80 g
Salt 3,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lam eller sau, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 535103
EPD-nummer 4185401
GTIN 97071341006330
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.12.2014
Oppdatert dato 07.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Legg kjøttet i kaldt vann i 15-25 timer. Bytt ut vann en gang underveis. Legg et lag med bjørkepinner/rist i en kjele. Hell på vann i høyde med pinnene/rist. Legg pinnekjøttet over. Damp (dvs rett under kokepunktet) pinnekjøttet under lokk i ca 3-5 timer, eller så lenge det måtte ønskes til kjøttet løsner fra beina.