Skipperskinke røkt ca 3,5kg
ca 3kg
Varenummer: 490501 | EPD-nummer: 4182341 | GTIN: 97071341003773
Varenummer: 490501
EPD-nummer: 4182341
GTIN: 97071341003773
PRODUSENT: Brødr Ringstad AS
VAREMERKE: BRØDR RINGSTAD
244 produkter i databasen
Ingredienser
svinekjøtt(83 %), vann, konserveringsmiddel E250, salt, stabilisator E450, E451, dekstrose, antioksidant E301, gelatin
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 509 kJ/ 121 kcal |
Fett | 5,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
Karbohydrat | 0,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 17,60 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Svinekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 490501 |
EPD-nummer | 4182341 |
GTIN | 97071341003773 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.12.2014 |
Oppdatert dato | 07.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | kan varmebehandles, men også spises som den er |