Laks røkt chili/sesam 0,8-1,2

Røkt laks med chili og sesam, buffetkuttet (90°). Norsk opprinnelse. Oppdrettet og tilberedt etter internasjonale regler og standarder. Produsert av Brødr, Remø AS, M343, med HACCP standarder under EU autorisering. En E-filet blir tørrsaltet, tørket, marinert i en blanding av chili og sesamfrø og einer-røkt. Etter røking blir det ferdige produktet skåret 90° i 6,0 mm tykke skiver og vacumpakket på gullbrett.

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 2630622
GTIN: 02381183000000

PRODUSENT: Brødrene Remø AS

VAREMERKE: Brødr. Remø

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

21 produkter i databasen

Ingredienser

Laks (oppdrett) (salmo salar), salt, sukker, krydder, chili, sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 698 kJ/ 166 kcal
Fett 8,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,80 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 23,20 g
Salt 2,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 2630622
GTIN 02381183000000
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 23.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Klar til å spises