Läkerol Classic Salvi 25g
25
Varenummer: 1004115 | EPD-nummer: 4520151 | GTIN: 07310350118595
Varenummer: 1004115
EPD-nummer: 4520151
GTIN: 07310350118595
INFORMASJONSEIER: Cloetta Norge AS
PRODUSENT: Cloetta
VAREMERKE: Läkerol
0 produkter i databasen
Ingredienser
sötningsmedel/sødestoffer (maltitoler, sorbitoler, steviolglykosider), stabiliseringsmedel/stabilisator (gummi arabicum), ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, aromer, vegetabiliska oljor (kokos, raps), fläderbärs-/hyldebær/hyllebær ekstrakt, ytbehandlings-/overfladebehandlingsmiddel (karnaubavax/voks).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 796 kJ/ 193 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 51,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,38 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Slovakia |
Opphavsland | Slovakia |
Varegruppe | |
Varenummer | 1004115 |
EPD-nummer | 4520151 |
GTIN | 07310350118595 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.02.2022 |
Oppdatert dato | 09.02.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Godteri/sukker søtningsprodukter |
Klasse | Godteriprodukter |
Brick kode | Sukker/sukkererstatnings godteri |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |