Bildebeskrivelse

Green curry

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 202310017
GTIN: 70733161000174

PRODUSENT: Compass Group Norge AS

VAREMERKE: Saus & ragu Food & Stories

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Vann, Blue elephant kokoskrem. Tine kremfløte. Tine helmellk. Currypaste green (Hvitløk, grønn chili, løk, salt (11%), sitrongress, galanga, kaffir lime blad, fennikel, koriander). Soyasaus Tamari glutenfri. Sitron - gress, ingefær, knorr grønnsaksbuljong, maizena, sukker, limejuice. Sennep Dijon. Sulfitt. Cilipepper rød, koriander, cayenne pepper.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 563 kJ/ 136 kcal
Fett 12,18 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,35 g
Karbohydrat 4,35 g
hvorav
- Sukkerarter 2,65 g
Protein 1,89 g
Salt 1,39 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 202310017
GTIN 70733161000174
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 26.06.2023
Oppdatert dato 06.05.2024

Oppbevaring

Temperatur, min Ikke oppgitt
Temperatur, max. Ikke oppgitt
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt