Heleggmasse frossen 5kg
Pasteurisert heleggmasse , frossen.
Varenummer: 10255 | EPD-nummer: 430769 | GTIN: 07052660002552
Varenummer: 10255
EPD-nummer: 430769
GTIN: 07052660002552

PRODUSENT: DAVA Foods Norway AS
VAREMERKE: Dava Foods
9 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert heleggmasse
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 590 kJ/ 141 kcal |
Fett | 10,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,90 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 12,40 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne egg |
Varenummer | 10255 |
EPD-nummer | 430769 |
GTIN | 07052660002552 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.05.2019 |
Oppdatert dato | 09.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -28 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 182 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | For sauser, gratenger, bakverk eller andre kalde eller varme retter som inneholder hele egg. |