Kokte, skrelte egg i lake
Kokte, skrelte egg i lake. Vektklasse S/M, nettoinnhold ca 3,5kg ca 75 egg. Eggene skylles i vann og er klare til bruk.
Varenummer: 10700 | EPD-nummer: 803718 | GTIN: 70526600070070
Varenummer: 10700
EPD-nummer: 803718
GTIN: 70526600070070
PRODUSENT: DAVA Foods Norway AS
VAREMERKE: Dava Foods
9 produkter i databasen
Ingredienser
Egg,
lake: Vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 593 kJ/ 142 kcal |
| Fett | 10,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,90 g |
| Karbohydrat | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Protein | 12,40 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 10700 |
| EPD-nummer | 803718 |
| GTIN | 70526600070070 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.03.2021 |
| Oppdatert dato | 15.06.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 42 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | |
| Spiseklar | Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk. |
| Spiseklar | Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk. |

















