Kokte, skrelte egg i lake

Kokte, skrelte egg i lake. Vektklasse S/M, nettoinnhold ca 3,5kg ca 75 egg. Eggene skylles i vann og er klare til bruk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 10700
EPD-nummer: 803718
GTIN: 70526600070070

PRODUSENT: DAVA Foods Norway AS

VAREMERKE: Dava Foods

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

9 produkter i databasen

Ingredienser

Egg,

lake: Vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 593 kJ/ 142 kcal
Fett 10,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,90 g
Karbohydrat 0,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 12,40 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 10700
EPD-nummer 803718
GTIN 70526600070070
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.03.2021
Oppdatert dato 15.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar
Spiseklar Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk.
Spiseklar Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk.