Kokte, skrelte egg i lake
Kokte, skrelte egg i lake. Vektklasse S/M, nettoinnhold ca 3,5kg ca 75 egg. Eggene skylles i vann og er klare til bruk.
Varenummer: 10700 | EPD-nummer: 803718 | GTIN: 70526600070070
Varenummer: 10700
EPD-nummer: 803718
GTIN: 70526600070070
PRODUSENT: DAVA Foods Norway AS
VAREMERKE: Dava Foods
9 produkter i databasen
Ingredienser
Egg,
lake: Vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 593 kJ/ 142 kcal |
Fett | 10,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,90 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 12,40 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 10700 |
EPD-nummer | 803718 |
GTIN | 70526600070070 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.03.2021 |
Oppdatert dato | 15.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | |
Spiseklar | Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk. |
Spiseklar | Bruk hansker eller rent redskap ved uttak av egg. Skyll eggene før bruk. |