DANSK SALAMI
250 GRAM
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Varenummer: 2050 | EPD-nummer: 4485090 | GTIN: 05701251851100
Varenummer: 2050
EPD-nummer: 4485090
GTIN: 05701251851100
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250), farge (E 120). Røkt og tørket.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 053 kJ/ 498 kcal |
| Fett | 49,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 19,00 g |
| Karbohydrat | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 4,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2050 |
| EPD-nummer | 4485090 |
| GTIN | 05701251851100 |
| GTIN2 | 05707196189452 |
| GTIN3 | 05707196189469 |
| Opprettet dato | 21.11.2017 |
| Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 120 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















