Dansk Salami

200 GRAM

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1939
EPD-nummer: 5287693
GTIN: 05707196237306

PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS

VAREMERKE: Tulip

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 739 49 400
tulip@tulip.no
www.tulip.no

15 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250), farge (E 120). Røkt og tørket.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 053 kJ/ 498 kcal
Fett 49,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 19,00 g
Karbohydrat 0,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 14,00 g
Salt 4,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1939
EPD-nummer 5287693
GTIN 05707196237306
GTIN2 05707196237313
GTIN3 05707196237320
Opprettet dato 25.02.2020
Oppdatert dato 06.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 5 grader (C)
Holdbarhet, total 120 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 40 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt