Dansk Salami
200 GRAM
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Varenummer: 1939 | EPD-nummer: 5287693 | GTIN: 05707196237306
Varenummer: 1939
EPD-nummer: 5287693
GTIN: 05707196237306
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250), farge (E 120). Røkt og tørket. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 053 kJ/ 498 kcal |
Fett | 49,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 19,00 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 4,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1939 |
EPD-nummer | 5287693 |
GTIN | 05707196237306 |
GTIN2 | 05707196237313 |
GTIN3 | 05707196237320 |
Opprettet dato | 25.02.2020 |
Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |