GROV LEVERPOSTEI
200 GRAM
Leverposteien er fyldig i smak og grov i konsistensen, akkurat som den skal være. Like klar til å servere kald som varm på et veldekket frokostbord eller som en klassiker på familiens matpakke.
Varenummer: 4012 | EPD-nummer: 6026504 | GTIN: 05707196155624
Varenummer: 4012
EPD-nummer: 6026504
GTIN: 05707196155624
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinelever (32%), spekk, vann, hvetemel, løk, salt, sukker, pepper, krydder, konserveringsmiddel (E200. E270), surhetsregulerende middel (E327).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 005 kJ/ 242 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,50 g |
Karbohydrat | 5,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
Jern | 6,00 mg (43% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4012 |
EPD-nummer | 6026504 |
GTIN | 05707196155624 |
GTIN2 | 05707196298864 |
GTIN3 | 05707196298871 |
Opprettet dato | 22.11.2017 |
Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 60 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |