GROV LEVERPOSTEI
200 GRAM
Leverposteien er fyldig i smak og grov i konsistensen, akkurat som den skal være. Like klar til å servere kald som varm på et veldekket frokostbord eller som en klassiker på familiens matpakke.
Varenummer: 4012 | EPD-nummer: 6026504 | GTIN: 05707196155624
Varenummer: 4012
EPD-nummer: 6026504
GTIN: 05707196155624
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinelever (32%), spekk, vann, hvetemel, løk, salt, sukker, pepper, krydder, konserveringsmiddel (E200. E270), surhetsregulerende middel (E327).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 005 kJ/ 242 kcal |
| Fett | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,50 g |
| Karbohydrat | 5,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| Jern | 6,00 mg (43% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4012 |
| EPD-nummer | 6026504 |
| GTIN | 05707196155624 |
| GTIN2 | 05707196298864 |
| GTIN3 | 05707196298871 |
| Opprettet dato | 22.11.2017 |
| Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 60 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















