Pulled Pork
500 GRAM
Tulip Pulled Pork er en mør og langtidsstekt stek av svinekjøtt. Lang steketid ved lav varme gjør kjøttet så mørt at det kan trekkes fra hverandre med f.eks. to gafler, derav navnet Pulled Pork.
Varenummer: 7159 | EPD-nummer: 5597729 | GTIN: 05707196263077
Varenummer: 7159
EPD-nummer: 5597729
GTIN: 05707196263077
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (82%), vann (13%), salt, maltodekstrin, krydder, surhetsregulerendemiddel(E331), modifisert maisstivelse, krydderekstrakter, sukker, løk, hvitløk, tomatpulver, krydderurter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 558 kJ/ 133 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
Karbohydrat | 2,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 7159 |
EPD-nummer | 5597729 |
GTIN | 05707196263077 |
GTIN2 | 05707196263084 |
GTIN3 | 05707196263091 |
Opprettet dato | 21.11.2017 |
Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |