Røde Pølser
375 GRAM
Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt.
Varenummer: 1082 | EPD-nummer: 5285218 | GTIN: 05707196238112
Varenummer: 1082
EPD-nummer: 5285218
GTIN: 05707196238112
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (80%), vann, potetstivelse, salt, ertemel, soyaprotein, druesukker, stabilisator (E451), krydder, krydderekstrakter, surhetsregulerende middel (E331), antioxidanter (E301, E300), konserveringsmiddel (E250), farge (E120, E160b), lammetarm.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 160 kJ/ 280 kcal |
Fett | 24,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,10 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 2,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1082 |
EPD-nummer | 5285218 |
GTIN | 05707196238112 |
GTIN2 | 05707196238129 |
GTIN3 | 05707196238136 |
Opprettet dato | 26.02.2020 |
Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |